Σημαντική ενημέρωση! Λόγω αυξημένου φόρτου εργασιών, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης των παραγγελιών από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.

Τρόποι Αποστολής

Ελλάδα

Τα προϊόντα μας ταξιδεύουν με ασφάλεια προς όλη την Ελλάδα χωρίς ελάχιστο όριο αγορών. Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε και η ποιότητά τους, οι αποστολές συνήθως εκτελούνται εντός 48 ωρών από την ημέρα της παραγγελίας σας, ενώ αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυαποστολών (courier). Η παράδοση στον χώρο σας διαρκεί 1 (μία) με 2 (δύο) ημέρες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε, ενώ σε όλες τις απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να διαρκέσει έως 5 (πέντε) ημέρες. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκτελούνται την πρώτη εργάσιμη της εβδομάδας. Θα σας ενημερώνουμε με e-mail για την πρόοδο της παραγγελίας σας.


Εξωτερικό

Δεν εκτελούμε προς το παρόν συναλλαγές με κατοίκους της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το fishing-online.gr στο 211 4061252 , είτε στο info@fishing-online.gr, ώστε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο αποστολής μίας εν δυνάμει παραγγελίας στο εξωτερικό.

Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣκαι ενημερωθείτε για τις προσφορές μας