Σημαντική ενημέρωση! Λόγω αυξημένου φόρτου εργασιών, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης των παραγγελιών από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους:

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της “FISHING ONLINE – ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ» πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά κ.λ.π.) και

β) Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από την ιστοσελίδα fishing-online.gr μπορούν να επιστραφούν για αντικατάσταση / αλλαγή:

  1. (i) αντικατάσταση / αλλαγή στο μέγεθος (νούμερο) επί του παρόντος προϊόντος, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα.
  2. (ii) αντικατάσταση / αλλαγή στο χρώμα επί του παρόντος προϊόντος, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα.
  3. (iii) αλλαγή / αντικατάσταση στην επιλογή του προϊόντος, αυτή καθαυτή, με αντίστοιχο προϊόν του ηλ. καταστήματος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα. Σε περίπτωση αντικατάστασης με προϊόν μεγαλύτερης αξίας, ο Πελάτης καλείται να καλύψει τη διαφορά.

Το κατάστημα επίσης επιφυλάσσεται να ακολουθήσει πολιτική επιστροφής χρημάτων υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος λόγω ελαττώματος (αρ.11 | παρ. α), ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημέρα της παράδοσης και εφόσον έχει ειδοποιήσει την fishing-online.gr τηλεφωνικώς, είτε ηλεκτρονικώς, εντός 7 ημερών από την ημέρα παράδοσης. Η ορθή αποστολή των σωστών προϊόντων ή η αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων θα βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την fishing-online.gr ως προς τα έξοδα αποστολής.

Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος λόγω αλλαγής κύριου χαρακτηριστικού (μέγεθος, χρώμα κλπ) ή επιλογής προϊόντος (αρ.11 | παρ. β), θα πρέπει να τηρούνται οι ακόλουθες συνθήκες ώστε η αντικατάσταση να θεωρείται έγκυρη:

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που έλαβε ο πελάτης με την παραλαβή του.

Οι αλλαγές θα γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα ενημερώσει το κατάστημα εντός 7 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, ενώ η διαδικασία αντικατάστασης πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών.

Το νέο προϊόν που ο πελάτης επέλεξε για την αλλαγή θα αποστέλλεται αφού παραληφθεί το αρχικό και εφόσον το κατάστημα ελέγξει ότι πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις. Η διαδικασία αλλαγής / αντικατάστασης παραμένει στην κρίση και διακριτική ευχέρεια της fishing-online.gr αναφορικά με την επικύρωση της εγκυρότητάς της.

Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας εγκαίρως, είτε για την αλλαγή που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο 211 4061252 ή μέσω email στο info@fishing-online.gr.

 

Έξοδα Αποστολής σε περιπτώσεις αλλαγών / αντικαταστάσεων / ακυρώσεων

 

Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος λόγω ελαττώματος (αρ.11 | παρ. α) τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο την fishing-online.gr.

Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος λόγω αλλαγής κύριου χαρακτηριστικού (μέγεθος, χρώμα κλπ) ή επιλογής προϊόντος (αρ.11 | παρ. β), δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα επιστροφής για την «Πρώτη Αλλαγή». Ως «Πρώτη Αλλαγή» ορίζεται η πρώτη επιστροφή του προϊόντος στην fishing-online.gr και η επαναποστολή του αντικατασταθέντος προϊόντος προς τον Πελάτη.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, πέραν της «Πρώτης Αλλαγής», ο Πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής (τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 6 ευρώ). Όλες οι αλλαγές / αντικαταστάσεις θα εκτελούνται υποχρεωτικά από τον συνεργαζόμενο πάροχο ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική) με το αντίστοιχο κόμιστρο που αναγράφεται άνωθεν. Εξαιρούνται, από τον παραπάνω κανόνα τα προϊόντα με την ένδειξη "%".

Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣκαι ενημερωθείτε για τις προσφορές μας