Σημαντική ενημέρωση! Λόγω αυξημένου φόρτου εργασιών, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης των παραγγελιών από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.

Η Εταιρεία

Όταν η αγάπη για το ψάρεμα, τη θάλασσα και τα γλυκά νερά συνάντησαν τους κατάλληλους ανθρώπους, γεννήθηκε το fishing-online.gr

Το fishing-online.gr ιδρύθηκε το 2018 με κύριο σκοπό του να αποτελέσει στο εγγύς μέλλον το πιο ολοκληρωμένο αλλά και εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών αλιείας στην Ελλάδα.

Η ομάδα του fishing-online αποτελείται από μερικούς από τους πιο ολοκληρωμένους Έλληνες ψαράδες, που με πυξίδα την αγάπη και το μεράκι για τη θάλασσα και το ψάρεμα, έρχονται να σας προσφέρουν καινοτόμα, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Η βαθιά τεχνογνωσία της ομάδας του fishing-online.gr σε συνδυασμό με την ζεστή και ανθρώπινη εξυπηρέτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που θέλετε, είτε είστε ένας πεπειραμένος ψαράς, είτε αρχίζετε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο αγαπημένο σας hobby. Απλά, στείλτε μας ένα μήνυμα και εμείς θα είμαστε μαζί σας να σας συμβουλέψουμε πάνω σε προϊόντα αλλά και τεχνικές ψαρέματος.

Αν η αγάπη για τη θάλασσα και το μεράκι για το ψάρεμα μας οδήγησαν ως εδώ, φανταστείτε τί θα μπορούσαμε να κάνουμε για εσάς.

Φιλικά,
Η ομάδα του fishing-online.gr
Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon Manufacter Icon

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣκαι ενημερωθείτε για τις προσφορές μας